Με το ασφαλιστικό γραφείο Βικτωράτου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τους εμπιστεύομαι γιατί είναι σοβαροί επαγγελματίες και συγχρόνως πολύ φιλικοί και ανθρώπινοι. Όσες φορές τους χρειάστηκα αποζημιώθηκα άμεσα και σωστά.Με μεγάλη χαρά τους σύστησα και σε άλλους.

Πέτρος Καψάλης
Καθηγητής Μουσικής, 15/10/2014

Το ωραίο χαμόγελο που έχετε και ο τρόπος που με αντιμετωπίζεται τα λέει όλα.

Τάσος Χριστακόπουλος
Δικαστικός Υπάλληλος 21/10/2014

Είμαι πολλά χρόνια πελάτης σ’ αυτή την ασφαλιστική εταιρία, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα σαν πελάτης, παρά σαν φίλος, ο τρόπος που με υποδέχονται παραπέμπει πάντα στην έννοια του φίλου και όχι του πελάτη. Προσθέτω σ’ αυτό και την χαρακτηριστική ευγένεια. Μόλις προ ολίγου χαρακτήρισα προφορικά τις τρεις κοπέλες σαν τρίδυμο της ευγένειας και αυτό μου προέκυψε από την ευαρέσκεια που μου δημιουργούν .Είμαι πολλά χρόνια πελάτης σ’ αυτή την ασφαλιστική εταιρία, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα σαν πελάτης, παρά σαν φίλος, ο τρόπος που με υποδέχονται παραπέμπει πάντα στην έννοια του φίλου και όχι του πελάτη. Προσθέτω σ’ αυτό και την χαρακτηριστική ευγένεια. Μόλις προ ολίγου χαρακτήρισα προφορικά τις τρεις κοπέλες σαν τρίδυμο της ευγένειας και αυτό μου προέκυψε από την ευαρέσκεια που μου δημιουργούν . read more

Κωνσταντίνος Μαύρος
Συνταξιούχος Καθηγητής 20/10/2014

Η συνεργασία με το πρακτορείο Βικτωράτου είναι αρμονική, ο πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και κατανόηση. Το προσωπικό είναι φιλικό – εξυπηρετικό με γνώση του αντικειμένου των ασφαλίσεων. Συστήνετε ανεπιφύλακτα και σε τρίτους.

Σάββας Μικρόπουλος
16/10/2014

Την κ. Μαρικά Βικτωράτου την γνωρίζω από το 1999, όταν συνεργαζόμουν με το γραφείο της ως υπάλληλος που ήμουν στην Εθνική Τράπεζα Σταδίου 38.Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός της είναι απαράμιλλα. Η ηθική στην διεκπεραίωση των εργασιών μας υψηλού επιπέδου. Αυτό είχε σαν συνέπεια να είναι σχεδόν ο αποκλειστικός μας σύνδεσμος με την Εθνική Ασφαλιστική. Κατόπιν συνεργάστηκα μαζί της και επί προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων, ασφαλιστήρια συμβόλαια των παιδιών μου και διαπίστωσα την ανθρώπινη και συναισθηματική πλευρά της.Εννοείται ότι η εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπο της και προς την εταιρεία της είναι αμέριστη και νιώθω ευτυχής που μπορώ να εμπιστεύομαι τις προσωπικές μου ανησυχίες σε ένα τόσο έμπιστο άτομο.

Χριστίνα Προκοπίου
Συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας

Είμαι ασφαλισμένος από το 1993 στο ασφαλιστικό γραφείο Βικτωράτου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την 20 ετή κ’ πλέον συνεργασία μας. Πρόκειται για γραφείο συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του και προθυμότατο να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους πελάτες του. Νομίζω ότι όποιος συνεργαστεί με το εν λόγω γραφείο θα με δικαιώσει πλήρως γι αυτό και συνιστώ σε όλους τους φίλους, συγγενείς και πελάτες μου εάν αποφασίσουν να ασφαλιστούν, για οποιοδήποτε λόγω και αιτία να προτιμήσουν το ασφαλιστικό γραφείο Βικτωράτου. read more

Τάκης Μπαλτάς
Δικηγόρος 23/10/2014

Leave Your Testimonial!

Perspiciatis faucibus dolor amet purus unde om iste mattis natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis lorem ipsum – amet faucibus ornare vel id metus.

Send Message