Όταν πέφτει η Madonna… ανεβαίνουν οι πωλήσεις ασφαλειών;

Η βρετανική ασφαλιστική εταιρεία Beagle Street είδε τις πωλήσεις της στον κλάδο ζωής να σημειώνουν ρεκόρ διετίας κυριολεκτικά εν μία νυκτί – και συγκεκριμένα τη νύχτα των BRIT Awards 2015.

Στην τελετή απονομής, που μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση, εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και η «βασίλισσα της ποπ» Madonna, η οποία ωστόσο είχε ένα ατύχημα, καθώς την ώρα που ερμήνευε τη νέα της επιτυχία έπεσε από… τη σκάλα του σκηνικού.

Η Beagle Street είδε αύξηση των πωλήσεών της κατά 56% (σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα) μεταξύ 9 και 11 το βράδυ της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου, όταν και λάμβανε χώρα η τελετή.

Κι επειδή η ασφαλιστική υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στο ατύχημα της Madonna και στην αύξηση αυτή, ανακοίνωσε ότι θα διερευνήσει τη σχέση μεταξύ των πωλήσεών της και των τηλεοπτικών προγραμμάτων!

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου την ίδια ώρα μετέδιδε και το BBC το σόου «Strictly Come Dancing» – κάτι σαν το γνωστό μας «Dancing with the Stars».

Ο Matthew Gledhill, διευθυντής της Beagle Street, δήλωσε: «Είχαμε μια ασυνήθιστη εκτόξευση των πωλήσεων το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο πράγματι δεν μπορούμε να το αποδώσουμε σε καμία δραστηριότητα μάρκετινγκ. Η άμεση αύξηση στις πωλήσεις ακριβώς μετά το “Strictly Come Dancing” του BBC και τα BRIT Awards υποδεικνύει πως αν οι άνθρωποι δουν θετική απέναντι στη ζωή τηλεόραση –ή επικίνδυνες πτώσεις– μπορεί να παρακινηθούν προκειμένου να τακτοποιήσουν την ασφάλιση ζωής τους.

»Ποιος ξέρει; Αλλά επειδή είμαστε μια διαδικτυακή εταιρεία, ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, θα παρακολουθούμε στο εξής τις πωλήσεις σε σχέση με τα τηλεοπτικά προγράμματα, για να τεστάρουμε αν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση ή σταθερή τάση».

Πηγή:www.nextdeal.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: