ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, στο πλαίσιο  των συνεχών του πρωτοβουλιών για την καθιέρωση της ανάγκης για προληπτική ιατρική, συνδιοργανώνει και φέτος την Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου αλλεργιών  με την ευγενική χορηγία της SIEMENS. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όλους να ελέγξουν την ευαισθησία τους σε βασικά αλλεργιογόνα, δηλαδή τυπικά αθώες ουσίες του περιβάλλοντος (π.χ. γύρη από φυτά) που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 22 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2015, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διενεργήσουν ΔΩΡΕΑΝ (με μέγιστο αριθμό εξεταζομένων 2.000 άτομα) ένα γενικό τεστ ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης (Test panel) σε 12 βασικά αλλεργιογόνα (ακάρεα σκόνης, επιθήλια σκύλου-γάτας, μούχλα, γύρη δέντρων, αγριόχορτο, πεντάνευρο, περδικούλι).Με την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι πολλοί αυτοί από μας που ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες, ενώ με τον ερχομό της άνοιξης, οι αλλεργίες κάνουν ακόμη πιο έντονη την παρουσία τους (αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κλπ.).

Πόσοι όμως έχουμε βρει τι είναι αυτό που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση, ώστε να το αποφεύγουμε, κάνοντας τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη;Η απάντηση μπορεί να δοθεί με ασφάλεια και αξιοπιστία με τις εξειδικευμένες εξετάσεις που γίνονται στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, καθώς με την βοήθεια των συνεργαζόμενων ιατρών αλλεργιολόγων, ετοιμάσαμε και προτείνουμε τις πέντε παρακάτω ομάδες αλλεργιογόνων, βασιζόμενοι στους «συνηθέστερους υπόπτους» πρόκλησης αλλεργικών αντιδράσεων, στην συμβολική τιμή των 4€ ανά Rast test.

ΓΥΡΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΚΑΡΕΑ ΣΚΟΝΗΣ – ΜΥΚΗΤΕΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΠΙΘΗΛΙΑ ΖΩΩΝ-ΕΝΤΟΜΑ
ΕΛΙΑ ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΑΚΑΡΙ D1 ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ ΕΠΙΘΗΛΙΑ ΓΑΤΑΣ
ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΙ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΑΚΑΡΙ D2 ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΕΠΙΘΥΛΙΟ ΣΚΥΛΟΥ
ΑΓΡΙΑΔΑ ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ ΜΥΚΗΤΑΣ Μ6 ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΜΕΛΙΣΣΑ
ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΙΤΑΡΙ ΜΥΚΗΤΑΣ Μ2 ΚΑΡΥΔΙ ΣΦΗΚΑ
ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΥΚΗΤΑΣ Μ3 ΚΟΥΝΟΥΠΙ
ΤΙΜΗ 20€ ΤΙΜΗ 20€ ΤΙΜΗ 20€ ΤΙΜΗ 16€ ΤΙΜΗ 20€

 

Kατά τη διάρκεια της δράσης, κάθε πρόσθετη ειδική αιματολογική εξέταση RAST (ανίχνευση των αντισωμάτων που προκαλούν τις αλλεργικές αντιδράσεις), θα προσφέρεται στην συμβολική τιμή των 4 €, ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα μίας όσο το δυνατόν πληρέστερης αλλεργιολογικής εκτίμησης.

Πληροφορίες για τη Δράση στα τηλέφωνα 210 69 66 100 για την Αθήνα και 2310 459 660 για την Θεσσαλονίκη.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: