About our company

weinsurance symbol

Αίτηση προσφοράς για ασφάλεια

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε προσφορά

“Εγγυημένη ασφάλεια.”

Η 30ετής επιτυχής δραστηριοποίησή μας στον ασφαλιστικό κλάδο, μας οδήγησε στη δημιουργία της εταιρείας «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.» «Viktoratou Insurance Brokers S.A.».

Επι σειρά ετών, ασφαλίζουμε βιομηχανικούς και ατομικούς κινδύνους και διαχειριζόμαστε μεγάλο όγκο ασφαλίστρων σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.
Τα Ιδιόκτητα σύγχρονα γραφεία μας (Αθήνα – Γαύριο Άνδρου) και η οικονομική μας ανεξαρτησία αποτελούν εγγύηση για τη μελλοντική μας πορεία, ενώ οι επιλεγμένοι πιστοποιημένοι συνεργάτες, τον θεμέλιο λίθο για την πραγματοποίηση των στόχων και την ενσάρκωση των οραμάτων μας.

“…με επαγγελματισμό, αντικειμενικότητα & συνέπεια.”

Με έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η αδιάκοπη παροχή υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών και ανταγωνιστικών προϊόντων. Ανεπηρέαστοι από τα υποκειμενικά κριτήρια δράσης της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας, ευελπιστούμε να εμφυσήσουμε στους πελάτες μας μια διαφορετική ασφαλιστική κουλτούρα και να απομυθοποιήσουμε στα μάτια τους το δαιδαλώδες της ασφαλιστικής αγοράς.
Η προσωπική επαφή και επικοινωνία, οι εξατομικευμένες λύσεις, η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς και η συνεχής στήριξη – ενημέρωση των πελατών ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ορίζουν για εμάς… την έννοια της ποιότητας!

“Υπόθεση… οικογενειακή.”

Το ταξίδι μας στο χώρο των ασφαλειών ξεκινά το 1939 με τον Γεώργιο Βικτωράτο, ως υπάλληλο της Εθνικής Ασφαλιστικής και κατόπιν ανεξάρτητο ασφαλιστικό πράκτορα να ανοίγει το δρόμο μιας εξέχουσας πορείας που έμελλε να αποτελέσει οικογενειακό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.
Ο γιος του Ηλίας Βικτωράτος ακολουθώντας τα δικά του βήματα, διατελεί Στέλεχος Παραγωγικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής την περίοδο 1970-1997, ενώ η σύζυγός του τελευταίου, Μαρίκα Η. Βικτωράτου προσφέρει με επιτυχία τις υπηρεσίες της ως υπάλληλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, από το 1979 έως και το 1993.

Το 1993 με οδηγό την πίστη μας στο θεσμό της ασφάλισης και την πολυετή εμπειρία του τρόπου λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών, αποφασίζουμε να ανοίξουμε τα πανιά μας και να προσφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία μας ξανά από την πλευρά του διαμεσολαβητή. Προχωράμε σε δημιουργία του “Πρακτορείου Ασφαλειών Μ. Η Βικτωράτου” στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λ. Αλεξάνδρας 100 και 6 μήνες αργότερα στη δημιουργία του πρακτορείου μας στο λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο.

Στο ξεκίνημά μας, συνάπτουμε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ μετέπειτα και για την καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των δικών σας αναγκών, ακολουθεί η σύναψη συνεργασιών με έγκυρες και αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου όπως η Grοupama Φοίνιξ, Interamerican, Ιντερσαλόνικα, Υδρόγειος, Ατλαντική ‘Ενωση, Ευρωπαΐκή Πίστη και Allianz.

Το 2000, σε συνέχεια της ανοδικής μας πορεία εγκαινιάζουμε τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα, στο ίδιο πάντα σημείο, στο κέντρο της πόλης, στη Λ. Αλεξάνδρας 100.

Το 2007, η σταδιακή αύξηση του χαρτοφυλακίου μας, οδήγησε στη φυσική εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης σε Ανώνυμη Εταιρεία που σηματοδοτήθηκε με τη σύσταση της «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.» «Viktoratou Insurance Brokers S.A.».

Σήμερα, το ταξίδι συνεχίζεται σε επίπεδο τρίτης γενιάς με τη Στέλλα Βικτωράτου, κόρη του Ηλία και της Μαρίκας Βικτωράτου, να αναλαμβάνει θέση Υπεύθυνης Πωλήσεων Δημοσίων Σχέσεων & Οικονομικών της εταιρείας.