Περιγραφή

Σύνταξη & υγεία… πάνε μαζί!

Το συνταξιοδοτικό είναι ένα από τα κρισιμότερα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος σε παγκόσμιο επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Τα συνήθη ερωτήματα που ταλανίζουν τον εργαζόμενο και στρέφονται γύρω από το συντάξιμο ποσό και τους όρους που θα εξασφαλίσει στο μέλλον, βρίσκουν την καλύτερη απάντηση μέσα από τα προγράμματα σύνταξης αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών.

Τα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης σας δίνουν τη δυνατότητα να αποταμιεύετε συστηματικά και αποτελεσματικά προκειμένου να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο στην ηλικία που το έχετε περισσότερο ανάγκη. Στην ηλικία που θέλετε να απολαμβάνετε τους κόπους μιας ζωής και να αξιοποιείται ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο που στερηθήκατε δουλεύοντας!

Για να διατηρήσετε και να εξασφαλίσετε την ποιότητα της ζωής σας στην ηλικία που την έχετε πιο πολύ ανάγκη! Όταν σταματήσετε να εργάζεστε, κι ενώ θα έχετε ακόμα μπροστά σας πολλά χρόνια ζωής, τα έσοδά σας πιθανώς να περιορίζονται μόνο στη σύνταξη, που θα’ ναι μικρότερη από το εισόδημα που διατηρούσατε όταν εργαζόσασταν. Φροντίστε λοιπόν, το μέλλον σας προσδιορίζοντας από σήμερα – σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές σας – την ηλικία και το ποσό που επιθυμείτε, για να απολαμβάνετε στο μέλλον όσα δικαιούστε!

Ένα Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα απευθύνεται: α) σε εσάς που θέλετε να συμπληρώσετε το εισόδημά σας όταν συνταξιοδοτηθείτε, β) σε εσάς που πρόκειται να συνταξιοδοτηθείτε σύντομα, γ) στους ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν τους εντατικούς ρυθμούς με τους οποίους εργάζονται σε μια ηλικία που θα μπορούν ακόμα να απολαύσουν, δ) στη γυναίκα με περιορισμένα χρόνια εργασίας, άρα και με μειωμένες συντάξιμες αποδοχές, ε) τα Συνταξιοδοτικά προγράμματα απευθύνονται όμως και σε ανθρώπους μεσαίων και μικρών εισοδημάτων, οι οποίοι ενώ ανησυχούν έντονα για την κάλυψη των αναγκών τους όταν συνταξιοδοτηθούν, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποταμιεύουν σήμερα μεγάλα ποσά.

Αυτή είναι μια παγίδα που κοστίζει πολύ! Όσο αναβάλλετε να συνάψετε ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα σήμερα, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το κόστος του για εσάς στο μέλλον. Αντίθετα, όσο πιο νέος ξεκινήσετε, θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερα κεφάλαια και υψηλότερη απόδοση.

Tο πότε θα πάρετε Σύνταξη το επιλέγετε εσείς! Καταβάλλετε σήμερα όσα μπορείτε, “χτίζοντας” το μέλλον σας με το δικό σας τρόπο.

‘Eχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε εσείς τη χρονική στιγμή που επιθυμείτε να ξεκινήσει η καταβολή της ισόβιας μηνιαίας Σύνταξής σας. (αρκεί η ηλικία συνταξιοδότησής σας να είναι μεγαλύτερη ή ίση των 50 ετών). Μάλιστα, εάν σήμερα είστε άνω των 50 ετών και διαθέτετε κάποιο εφάπαξ ποσό που θέλετε να επενδύσετε, μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε από τον επόμενο κιόλας μήνα.

Μερικά μόνο από τα οφέλη που σας προσφέρει ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα είναι τα εξής: α) διατήρηση ενός καλού βιοτικού επιπέδου ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε, β) εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων, γ) δυνατότητα δημιουργίας σύνταξης με μικρά ποσά αποταμίευσης, δ) διατήρηση οικονομικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας κατά την τρίτη ηλικία, ε) εκπλήρωση των ονείρων σας, ακριβώς όταν θα έχετε το χρόνο να τα πραγματοποιήσετε.

Μπορείτε να πληρώνετε τα ασφάλιστρα ανάλογα με τις προσωπικές σας οικονομικές δυνατότητες. Ανάλογα με την επιλογή σας, μπορείτε να καταβάλλετε τα ασφάλιστρα εφάπαξ, ετησίως, εξαμηνιαίως, τριμηνιαίως ή μηνιαίως.