Κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτήν. Τα γραφεία μας σε Αθήνα και Άνδρο πλαισιώνονται από μια δυναμική, πολυσυλλεκτική και ευέλικτη ομάδα, πιστοποιημένων ασφαλιστικών στελεχών που προσφέρουν με συνέπεια και ήθος τις υπηρεσίες τους με πρωταρχικό στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Γραφείο Αθήνας

 • Βικτωράτου Στέλλα
  Διευθύνουσα Σύμβουλος
  Η Στέλλα Βικτωράτου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά & της Διοίκησης Επιχειρήσεων Αθηνών. . Είναι πιστοποιημένη μεσίτρια ασφαλίσεων, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά και έχει μετεκπαιδευτεί στο διετές πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών ασφαλιστικών εταιριών στο ΕΙΑΣ καθώς και σε ετήσια ασφαλιστικά προγράμματα στην Αγγλία και την Ολλανδία. Αποτελεί  εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος από το 2009 και είναι μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου από το 2010.
 • Παρασκευοπούλου Έφη
  Υπεύθυνη Μηχανογράφησης & Συνεργατών
  Η Έφη Παρασκευοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του ΔΙΕΚ Αιγάλεω του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδικότητα στις Πωλήσεις. Μιλάει Αγγλικά και είναι πιστοποιημένη απ’ την Τράπεζα Της Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Digital Marketing και ασχολείται με το χώρο των ασφαλειών απ’ το 2009. Συνεργάζεται με την We Insurance απ’ τον Οκτώβριο του 2022.
 • Νικολοπούλου Ανδριάνα
  Υπεύθυνη Πωλήσεων & Ζημιών
  Η Ανδριάνα Νικολοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτος ΤΕΙ Καλαμάτας τμήματος Φυτικής Παραγωγής. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος, μιλάει Αγγλικά και εργάζεται στην ασφαλιστική εταιρεία We Incurance από τον Ιούνιο του 2019.
 • Βολίκας Νικόλαος
  Υπεύθυνος Κλάδου Ζωής & Συνεργατών
  Ο Βολίκας Νικόλαος  γεννήθηκε στην Αθήνα , είναι πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου στο τμήμα Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, έχει μεταπτυχιακό στην Ναυτιλιακή Διοίκηση. Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός  υπάλληλος, μιλάει Αγγλικά και εργάζεται στην ασφαλιστική εταιρεία We Incurance από τον Ιούνιο του 2020.

Γραφείο Άνδρου

 • Βικτωράτου Μαρίκα
  Υπεύθυνη Πωλήσεων & Επικοινωνίας
  Η Μαρίκα Βικτωράτου γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι απόφοιτος του Αρσακείου Ψυχικού. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος στην Εθνική Ασφαλιστική (1980 – 1993), ενώ τα τελευταία 19
  χρόνια δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός πράκτορας και πιστοποιημένη μεσίτης ασφαλίσεων. Από το εκτενές βιογραφικό της ξεχωρίζουν, η συμμετοχή της στην ομάδα εκπροσώπησης των διαμεσολαβούντων στο
  πανευρωπαϊκό όργανο διαμεσολάβησης BIPAR σε Βρυξέλλες, Μαδρίτη & Παρίσι, η εκλογή της ως σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τρεις συνεχόμενες φορές, καθώς και η θητεία της ως
  Γενική γραμματέας και Αντιπρόεδρος στο σύλλογο πρακτόρων Αττικής (ΣΠΑΤΕ).
  Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων marketing και πωλήσεων και
  έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη για τις επιδόσεις της στο τομέα των πωλήσεων.
 • Τεντόμα Βαγγελίτσα
  Υπεύθυνη γραφείου Άνδρου
  Η Βαγγελίτσα Τεντόμα γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος. Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων στο τομέα του marketing και των πωλήσεων. Μιλάει Αγγλικά και εργάζεται στην ασφαλιστική εταιρεία We Incurance από το 2006.