Για την πρώτη θέση στην παραγωγή ζωής και υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής βραβεύτηκε η We Insurance

Την πρώτη θέση σε συνολική παραγωγή στις ασφαλίσεις κλάδου Ζωής και Υγείας στην  Εθνική Ασφαλιστική κατείχε το 2022 η We Insurance, που βραβεύτηκε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της Εθνικής για τα αποτελέσματά και την παραγωγικότητά της.

Η εταιρεία με επικεφαλής την Στέλλα Βικτωράτου εστιάζει την ανάπτυξή της στη διεύρυνση εργασιών στους κλάδους ζωής και υγείας και συνεχίζει να στηρίζει το δίκτυό της, παρέχοντας νέα εργαλεία και μέσα που βελτιστοποιούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η κα Στέλλα Βικτωράτου με τον κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλο, Γενικό Δ/ντή κλάδων Ζωής- Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, και τον κ. Άγγελο Μπάρδα, Head of Retail Sales Sub-Division.

Μιλώντας σχετικά η κα Βικτωράτου τόνισε ότι με την Εθνική Ασφαλιστική τη συνδέει πολυετής σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην ίδια κουλτούρα για τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και την συμβολή της στην κοινωνία και την οικονομία.

Πηγή: https://www.insurancedaily.gr/gia-tin-proti-thesi-stin-paragogi-zois-kai-ygeias-tis-ethnikis-asfalistikis-vraveytike-insurance/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: