Αύξηση 15% για τη We Insurance το 2023

Η κα Στέλλα Βικτωράτου και η ομάδα τής We Insurance γιόρτασαν τις επιτυχίες της παρελθούσας χρονιάς και υποδέχτηκαν με αισιοδοξία το 2024, σε μια ζεστή εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες, φίλοι και πελάτες.

Στις 8 Φεβρουαρίου, η επικεφαλής της We Insurance, κα Στέλλα Βικτωράτου, και η ομάδα των συνεργατών της, από τα Γραφεία Αθήνας και Άνδρου, μάς υποδέχτηκαν στο Bar Restaurant Balthazar, για την εθιμοτυπική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε κλίμα φιλικό, εγκάρδιο και εορταστικό για όσα επιτεύχθηκαν την προηγούμενη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας η We Insurance βραβεύτηκε από τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται για την παραγωγικότητα και τη στρατηγική της, αλλά και την ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κα Στέλλα Βικτωράτου εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της οικογένειάς της στον χώρο των ασφαλειών, συνεχίζοντας επάξια στα βήματα που χάραξε ο παππούς της, Γεώργιος Βικτωράτος, το 1939, ως υπάλληλος της Εθνικής Ασφαλιστικής και κατόπιν ανεξάρτητος ασφαλιστικός πράκτορας, και οι γονείς της, κ.κ. Ηλίας και Μαρίκα Βικτωράτου, οι οποίοι το 1993 δημιούργησαν το «Πρακτορείο Ασφαλειών Μ. Η Βικτωράτου» στην Αθήνα καιλίγο αργότερα άνοιξαν Γραφείο και στην Άνδρο, τόπο καταγωγής της κας Μαρίκας Βικτωράτου. Το 2007, η οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, που σηματοδοτήθηκε με τη σύσταση της «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.», και το 2019 μετονομάστηκε σε We Insurance, για να υπογραμμιστεί ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του γραφείου και οι στενοί δεσμοί που αναπτύσσει με πελάτες και συνεργάτες.

Αυτούς τους στενούς δεσμούς είχαμε την ευκαιρία να τους διαπιστώσουμε συνομιλώντας με παριστάμενους στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών. Μεταξύ άλλων, είδαμε την κα Ναταλία Γιαννιού, Γενική Δ/ντρια Πωλήσεων της Μινέττα Ασφαλιστικής, την κα Σωτηρία Μαράκη, Head of Distribution της AIG, την κα Τζένη Αναγνωστάκη, Εμπορική Δ/ντρια της Υδρογείου, τον κ. Γιώργο Ζερβουδάκη, Chief Sales Officer της Generali, τον κ. Σωτήρη Γουγούση, Independent Agents & Brokers Sales Manager της Generali, τον κ. Κων/νο Ρεμούνδο, Δ/ντή Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων της Generali, τον κ. Β. Χατζηνικολή, Senior Corporate Sales Executive της NN, τον κ. Γιώργο Σταυρόπουλο, IDC Sales Executive της ΝΝ, τον κ. Γιώργο Πλωμαρίτη, Δ/ντή Ομαδικών Ασφαλίσεων της Interamerican, και την κα Ισμήνη Πετράτου, Sales Account Manager Ομαδικών Ασφαλίσεων της Interamerican, τον κ. Άγγελο Μπάρδα, Head of Retail Sales Sub-Division της Εθνικής Ασφαλιστικής, τον κ. Βαγγέλη Λελεδάκη, Περιφερειακό Δ/ντή της ΝΡ Ασφαλιστικής, τον κ. Κων/νο Αρβανίτη, Δ/ντή Πωλήσεων και Marketing της Interasco, την κα Μαίρη Μαυρομμάτη, Key Account Manager της Groupama, τον κ. Πέτρο Τσίπρα, Εμπορικό Δ/ντή Αθηνών και Νοτίου Ελλάδος της Ιντερσαλόνικα, τον Χ. Βαρλά, Account Manager στη Μινέττα, τον κ. Σάκη Χριστόπουλο, Επιθεωρητή Πωλήσεων της Interasco, τον κ. Γιώργο Μπακανάκη, Sales Inspector της Eurolife FFH, τον κ. Μάριο Αγιασματζή, Sales Account Manager της Interamerican, τον κ. Κώστα Σταυρόπουλο, Sales Account Manager της AIG, τον κ. Τέλη Μπάρδη, Υποδ/ντή Πωλήσεων της Ατλαντικής Ένωση, τον κ. Κώστα Αναστασάκο, Γεν. Δ/ντή της itbs.

Στέλλα Βικτωράτου: Όταν βασιζόμαστε στο εμείς, η επιτυχία είναι σίγουρη

Στον σύντομο χαιρετισμό της, πριν την κοπή της βασιλόπιτας, η κα Στέλλα Βικτωράτου ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την «εγκάρδια ανταπόκριση στην ετήσια γιορτινή συνάντηση της We Insurance»υπογραμμίζοντας την ικανοποίησή της για όσα επιτεύχθηκαν την παρελθούσα χρονιά και θέτοντας τις βασικές παραμέτρους της νέας στοχοθεσίας για το 2024.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το 2023 ήταν μία χρονιά εντυπωσιακών εξελίξεων για την εταιρεία μας, που έκλεισε με αύξηση 15% και διακρίσεις από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι, όταν βασιζόμαστε στο εμείς, η επιτυχία είναι σίγουρη.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας συγχαρούμε όλους για την αφοσίωσή σας.

Όλα αυτά τα καταφέραμε μαζί με εσάς, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τα στελέχη των εταιρειών μου συνεργαζόμαστε.

Συνεχίζουμε με αμείωτο ενθουσιασμό.

Η νέα χρονιά για εμάς είναι μία πρόκληση για επιτυχία και έχουμε πολλή ενέργεια για δημιουργία.

Στόχοι μας για το 2024 είναι να έχουμε ακόμα περισσότερη ποιοτική ανάπτυξη, με επένδυση στην τεχνολογία και την εκπαίδευση, όπως επίσης και αύξηση του προσωπικού μας. Να εναρμονιστούμε πλήρως με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο κλάδο μας και να αναπτυχθούμε δυναμικά, προσφέροντας ασφάλεια.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά και όλους μαζί σαν ομάδα για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αφοσίωση που δείχνετε, τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στην Εταιρεία μας.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας!».

Πηγή: https://www.aagora.gr/afxisi-15-gia-ti-we-insurance-to-2023/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: