Τι θα σκεφτόσασταν αν κάποιος σας έλεγε ότι έχει κάνει ασφάλεια ζωής σε περίπτωση θανάτου;

Θα λέγατε ότι είναι προνοητικός ή ότι προκαλεί την τύχη του;

Τις περισσότερες φορές, εάν κάποιος μπει στη διαδικασία να ενημερωθεί για την ασφάλεια ζωής και τι μπορεί να προσφέρει στον ενδιαφερόμενο, αλλά και την οικογένειά του, σε περίπτωση που κάτι συμβεί, θεωρείται ότι προκαλεί την τύχη του.

Αυτό συμβαίνει γιατί μας είναι αδιανόητο να σκεφτούμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι σε εμάς ή σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. “

Αυτά είναι για τους άλλους. Άσε που, πού να μπλέκεις τώρα.” Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς έχετε ακούσει κατά καιρούς διάφορες δικαιολογίες για να μην κάνει κανείς ασφάλεια ζωής.

Από την άλλη, υπάρχουν και κάποιοι που είναι ίσως πιο συμφιλιωμένοι με την ιδέα και η ασφάλεια ζωής αποτελεί ένα δίχτυ… ασφαλείας.

Όχι για τους ίδιους, αλλά για τους δικούς τους ανθρώπους που θα μείνουν πίσω. Γιατί η οικονομική προστασία της οικογένειας είναι σημαντική!
Μια ασφάλεια ζωής δεν μειώνει το προσδόκιμο, αυξάνει απλώς την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων! Είναι φυσιολογικό να θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε ανίκητοι και θα είμαστε για πάντα γεροί. Όμως, δυστυχώς δεν είναι έτσι και, συνήθως, το συνειδητοποιούμε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Κάτι ακόμα που δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι οι άνθρωποι που μένουν πίσω, σε ένα δυσάρεστο γεγονός, έχουν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες.

Όποια κι αν είναι η οικογενειακή σας κατάσταση, ενημερωθείτε για τις παροχές που εξασφαλίζει ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα ζωής και ξεχάστε τους μύθους που έχετε ακούσει μέχρι σήμερα.

Με ένα μικρό μέρος από τον ετήσιο προϋπολογισμό σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η WE Insurance είναι σε θέση να δημιουργήσει για τον πελάτη της το καλύτερο πακέτο καλύψεων και να δώσει την πιο ολοκληρωμένη λύση.