Ας κρατήσουμε τις μικρές ή μεγάλες στιγμές, όμορφες και ευχάριστες!

Όσο η ζωή γίνεται πιο πολύπλοκη, τόσο οι ευθύνες ενός οικογενειάρχη αυξάνουν.

Ακόμα και στις απλές, καθημερινές πράξεις υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε κατηγορούμενος και υπόχρεος αποζημίωσης σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, για ζημιές που του προκλήθηκαν από αμέλεια δική σας ή των αγαπημένων σας προσώπων.

Φανταστείτε το παιχνίδι των παιδιών να καταλήγει σ’ ένα σπασμένο τζάμι στο γειτονικό σπίτι ή το πότισμα των λουλουδιών να λερώνει τα ρούχα ενός περαστικού.

Η πτώση μιας γλάστρας ή άλλου αντικειμένου από μπαλκόνι σε άνθρωπο ή σταθμευμένο/κινούμενο όχημα, το κατοικίδιο/σκύλος να δαγκώσει έναν τρίτο, ή να γλιστρήσει επισκέπτης στο βρεγμένο ή γυαλισμένο πάτωμα, ή τροφική δηλητηρίαση επισκεπτών κατά την διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής και άλλα απρόοπτα και αναπάντεχα.

Η Αστική Ευθύνη Οικογενειάρχη φροντίζει ώστε αυτά αλλά και τα πιο σοβαρά ατυχήματα να μην σας επιβαρύνουν μ’ ένα απρόσμενο και συχνά πολύ μεγάλο οικονομικό κόστος.

Η ασφάλισή σας, σας καλύπτει για την Αστική Ευθύνη που έχετε προς τρίτους για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές, που μπορεί να προκληθεί από πράξεις ή παραλείψεις δικές σας και των μελών της οικογένειάς σας, ως φυσικά πρόσωπα, στο πλαίσιο των καθημερινών δραστηριοτήτων σας.